person_pin Beschrijving

Tot een tijd terug had ik een fijne goede relatie. Mijn vriend kreeg de kans te vertrekken naar de States met een greencard en workpermit maar omdat wij niet gehuwd waren kon ik niet mee. Ik ben zelf niet te vinden voor te trouwen "van moeten", en dus hebben we in vriendschap afscheid genomen. Sinds een paar weken heeft hij nu een vriendin daar, en het doet raar voor mij. Ik gun hem alle geluk, en dit is het teken voor mij dat het voor mij ook tijd is om door te gaan.

Is op zoek naar

Heeft geen voorkeuren opgegeven
Gebruikersnaam: SHEEK
Leeftijd:29
Land:Belgie
Provincie:Vlaams-Brabant
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Single
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Blauw
Geschoren:Ja
Roker:Nee

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Romantisch
Lingerie
Anaal

Leden nu online in de chat te benaderen!

Jongerin  uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Jongerin
Jonge dame 18 jaar opzoek naar iemand om der maagdheid te nemen graag iemand met geile gedachten en iemand zonder seks ervaring , wil samen met de persoon seks ervaring opouwen , contact me als je dat ook wilt.
ZwanenburgZwanenburg, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 22 | Hetero
nachtegaaltje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
nachtegaaltje
hi, ik weet nog niet zo goed wat ik wil en ik denk dat ik daarom altijd alleen achter blijf. Ik ben een alleenstaande mama, die haar dingetjes allemaal op een rijtje heeft. Ik vind het alleen moeilijk om maar niet een leuk iemand tegen te komen waar ...
NaardenNaarden, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 30
Latinbaby  uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Latinbaby
Ik ben een latin en ben dol gek op seks , ik ben opzoek naar een zwarte man die een dame op der plaats weet te zetten , een zwarte man met een enorme pik en een zwarte man die om te doen wat hij wilt met me , is er zo een man ?
MiddenbeemsterMiddenbeemster, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 47 | Hetero
No0No0 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
No0No0
Lekker samen een wilde avond beleven, eerst een wijntje en daarna een filmpje en wie weet wat nog meer? Of denk je dat wij samen de film niet meer redden haha?
HoornHoorn, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 34 | Hetero
BiancaIsEenzaam uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
BiancaIsEenzaam
Hallo ik ben een leuke vrouw, maar ben nu al weer een paar jaar alleen, en begin dat wel een beetje zat te worden. Ik sta altijd positief in het leven en geniet altijd van de kleine dingen om me heen. Nu wil ik eindelijk wel weer samen genieten met i...
BeverwijkBeverwijk, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 31