person_pin Beschrijving

Na een korte maar heftige relatie ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil jij mijn nieuwe uitdaging worden? Wel vraag ik je om een beetje geduld met mij te hebben, want door de heftige relatie ben ik wel een beetje het vertrouwen in mannen kwijt geraakt, hier vertel ik je later wel meer over als het tussen ons klikt, maar wees niet angstig tenslotte ben ik wel op zoek naar een hete en geile relatie waar niks moet maar alles bespreekbaar is. Ben jij die liefde volle man en kan jij mij het geweldige gevoel weer terug geven, laat dan snel een berichtje achter, ik zal zeker een berichtje terug sturen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar reacties met foto.

Is op zoek naar

Heeft geen voorkeuren opgegeven

geilemeid's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Geilemeid
Leeftijd:28
Land:Nederland
Provincie:Gelderland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Single
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Bruin
Lengte:163 cm
Gewicht:59 Kg
Geschoren:Getrimt
Roker:Nee
geilemeid uit Gelderland,Nederland
geilemeid uit Gelderland,Nederland
geilemeid uit Gelderland,Nederland
geilemeid uit Gelderland,Nederland

Leden nu online in de chat te benaderen!

speeltje39 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
speeltje39
Kom jij mijn speeltje vervangen met jou geile piemel? Stuur je bericht en vraag mij gerust wat je wilt weten, ik zal altijd eerlijk antwoorden. Hoop dat je me niet te lang laat wachten met een geil bericht!
UithoornUithoorn, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 46 | Hetero
LoveCats uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
LoveCats
Ik ben een geile meid die graag seks wil hebben in mijn Jacuzzi, ja hij staat alweer lekker aan, en ik mag er graag lekker in klaarkomen. Maar in je eentje is zo saai. Heb jij zin om samen met mij te gaan bubbelen, uiteraard drinken we dan ook een gl...
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 29
rodejurkje934 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
rodejurkje934
Ik ben een blanke meid die houdt van mooie lingerie. Het liefst draag ik een string zodat mijn billen er goed in uitkomen met daarover een strakke broek. Ben jij nu een man die dat weet te waarderen dan zoek ik jou.
HaarlemHaarlem, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 32 | Hetero
Darkpatty uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Darkpatty
Hey, ik ben Patty. Een vrijgezelle vrouw. Daarom ben ik opzoek naar een man die lekker samen wil gaan genieten en misschien kunnen we dan ook wel een serieuze relatie beginnen. Zie jij dat samen zitten?
HeemskerkHeemskerk, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 37 | Hetero
Heet-sletje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Heet-sletje
Ik ben Judith en woon in Velsen, nu ben ik single en daar wil ik vanaf, want iedereen om mij heen heeft een relatie of zijn getrouwd. Nu hoeft trouwen nog niet meteen voor mij hoor, maar een lieve man waar ik lief en leed mee kan delen zou ik geweldi...
VelsenVelsen, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 31 | Hetero