person_pin Beschrijving

Dit persoontje is vrolijk, spontaan, hartelijk en lief. Heb veel gevoel voor humor, ben positief, gevoelig en empathisch. Ik ben trouw en zorgzaam. Ik zoek naar een leuke vriendschap om te beginnen met een man die, betrouwbaar, lief en hartelijk is en zeker ook gevoel voor humor heeft. Iemand die beschaafd is en een redelijk IQ heeft. Ik hou niet van negatieve mensen of mensen die overal kritiek op hebben. Het lijkt me leuk hier zo iemand te leren kennen.

Is op zoek naar

36-54, 55+

Avantlia's profiel

Gebruikersnaam: Avantlia
Leeftijd:73
Land:Nederland
Provincie:Noord-Brabant
Geslacht:Vrouw
Haarkleur:Grijs
Lengte:173 cm

Tags

Pijpen
Oraal
Romantisch
Aftrekken
Rijp
Oma
Lingerie

Leden nu online in de chat te benaderen!

staatdroog uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
staatdroog
Wat erg leuk dat je een kijkje komt nemen op me profiel. Ik ben Angelique, een vrouw met een relatie. Mijn vriendje heeft nooit geen tijd voor mij, ter wijl ik zeker behoefte aan seks heb, wil jij me een handje komen helpen?
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 30 | Hetero
xxllboobs uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
xxllboobs
Kan wat jou betreft het grote en fijne genieten ook beginnen? Lijkt mij wel super om dat dan hier samen te doen. Elkaar opwinden, uitdagen en vooral geen genoeg er van kunnen krijgen. Denk dat jij ook wel zo je stoute gedachten hebt?
LangedijkLangedijk, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 29 | Hetero
Hunney uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Hunney
Hoi, ik ben nog een jong meisje, en ik heb echt nog helemaal niets gedaan op het gebied van seks, wel sta ik voor veel open, en wil dus alles leren en ervaren. Ik zoek daarom een man of jongen die mij weg wijs wilt gaan maken. Welke man wilt nou niet...
VelsenVelsen, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 21 | Hetero
sexylijfje748 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
sexylijfje748
Pssst dit is mijn eerste keer dat ik dit doe, kunnen we het wel onder ons houden want mijn man hoeft dit niet te weten? Ik zit met een dilemma, ik wil anale seks en hij doet er niet aan! Ik hou er echt van en nu heb ik gekozen er voor om het toch te ...
WeespWeesp, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 35 | Hetero
PrincessBelle uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
PrincessBelle
Misschien zie ik er niet slim en sexy uit maar ik zou je alles kunnen geven wat je nodig hebt , ik 24 jaar en nog maagd , nu vindt ik wel dat het tijd is om de juiste persoon te vinden om mij te ontmaagden , ben je maagd of niet contact me maar.
VolendamVolendam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 28 | Hetero