person_pin Beschrijving

Hi mannen. Van mijn man mag ik ook eens verder kijken dan onze eigen slaapkamer. Daarom ben ik opzoek naar een leuke man die houdt van fancy seks zoals bondage of lichte SM. Ik hou er ook van om buiten af te spreken en samen te genieten van de mooie natuur en daar ons ding doen. Wanneer je het leuk vindt kan mijn man er ook bij zijn maar dit hoeft niet. Ik ben niet opzoek naar een andere relatie dus ik hou onze relatie graag puur vriendschappelijk.

Is op zoek naar

Man, Hetero, 26-35, 36-54

Marliesto's profiel

Gebruikersnaam: Marliesto
Leeftijd:46
Land:Nederland
Provincie:Noord-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Marliesto uit Noord-Holland,Nederland
Marliesto uit Noord-Holland,Nederland

Tags

Rollenspel
Sex speeltjes
Lingerie
Kostuum
Buiten
Lichte bondage
Smerige praat
Chic

Leden nu online in de chat te benaderen!

Theolderone uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Theolderone
Ben al wat ouder dan de gemiddelde shemale die je normaal treft wellicht. Breng dus een hoop ervaring mee. Zoek het liefst mensen die wat minder ervaring hebben en ik dus nog wat kan leren. Zelf wil ik ook nog iedere dag bijleren. Hoor graag je geile...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 48 | Bisexueel
Gerdien45 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Gerdien45
Hou jij van grote borsten en zou je wel eens met mijn borsten willen spelen? Dan zou ik het geweldig spannend vinden als wij samen iets stiekem af konden spreken. Want ik ben getrouwd en je snapt natuurlijk wel dat mijn man hier niet achter moet ko...
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 52 | Hetero
AnogeileOma uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
AnogeileOma
Ondanks dat ik getrouwd ben, zoek ik toch een geile man die mij regelmatig lekker wil verwennen, mijn man wil geen seks meer omdat hij te ziek daar voor is. Maar ik heb elke dag nog zin in seks. dus kom maar met je voorstel en ik zal snel reageren!
HoornHoorn, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 76 | Hetero
Kleurtjes uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Kleurtjes
Welke jongen wil met mij een geile nacht beleven? Ik ben voor veel te vinden en ik hou van experimenteren dus jongens reageer snel en kom mij snel verwennen!
Anna PaulownaAnna Paulowna, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 29
BellaBel uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
BellaBel
Jij en ik samen op avontuur, hoe klinkt dat dan? Reizen ben ik gek op dus ik hoop jij eigenlijk ook.. Verder ben ik echt een buiten mens en hou ik ervan om onder de mensen te zijn, dat maakt het ook dat ik wel een beetje sociaal ben hoor.. Jij ook?
HoornHoorn, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 23