person_pin Beschrijving

Samen met mijn vriend zijn we op zoek naar een vrijgezelle man of vrouw, maar koppel mag ook om samen er een wilde weekend van te maken. Mijn vriend ik zijn bischierig en willen dit dan ook graag met jou ontdekken, stuur een leuk bericht met een foto en vertel ons wat jou wensen zijn, mocht je door de keuring komen (niet streng hoor ;-) dan sturen we je een bericht terug, berichten met foto is altijd antwoord en uiteraard hoeft de foto niet meteen naakt te zijn hoor, er moet voor ons ook nog wel iets te ontdekken zijn toch? ;-)

Is op zoek naar

Man, Vrouw, Stel, Hetero, Bisexueel, 18-25, 26-35, 36-54

heetstel's profiel

Gebruikersnaam: Heetstel
Leeftijd:34
Land:Nederland
Provincie:Noord-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Relatie
Haarkleur:Brunette

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie
Anaal
Voyeur
Spanking

Leden nu online in de chat te benaderen!

esmavoorjou uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
esmavoorjou
Het is leuk om grappige foto's te maken. Ik vind het leuk mensen aan het lachen te maken. Daar ben ik ook goed in. Daarom ben ik op zoek naar een leuk persoon met humor om samen mee te lachen.
AlkmaarAlkmaar, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 34 | Bisexueel
Rijp en wild uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Rijp en wild
Hallo mannen, ik ben een getrouwde vrouw, maar mijn man is impotent, en daardoor mis ik echt een hele hoop tussen de lakens, nou ja niet alleen maar tussen de lakens hoor, ik vind het buiten ook wel lekker. Kom jij thuis ook tekort in jouw huwelijk, ...
OpmeerOpmeer, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 61 | Hetero
dildomilff uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
dildomilff
Ik heb er lang over nagedacht of ik me wel zou aanmelden, maar door aandringen van een goede vriendin van mij heb ik het toch maar gedaan. Dus hier ben ik. Waar ik op zoek naar ben? Ik zou zeggen stuur me een berichtje en ik vertel het jou!
SchagenSchagen, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 49 | Hetero
deeperinXyma uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
deeperinXyma
Heb jij die schouder waar ik op mag huilen als ik de behoefte heb ? Heb jij die sterke arm die om mij heen slaat als ik daar om vraag ? Kortom ik zoek een lieve man waar ik mij geborgen bij kan voelen. Iets wat ik in mijn leven nog maar weinig heb...
HoornHoorn, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 27 | Hetero
bruinekontje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
bruinekontje
Altijd geil dat is wel een motto van mij, plus ik praat graag over seks denk dus wel dat ik hier op de juiste site zit. Praat jij ook graag over seks? Kom dan snel spannend met mij praten over de lekkere dingen in het leven.
AlkmaarAlkmaar, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 33 | Bisexueel