person_pin Beschrijving

Lieve man. Leuk dat je mijn profiel bezoekt. Sorry dat ik geen foto beschikbaar heb maar de reden is dat ik getrouwd ben. Ik wil niet dat mijn man erachter komt dat ik zoek naar avontuur buiten onze eigen slaapkamer. Ik hoop dat je dit begrijpt en erop durft te vertrouwen dat ik wel echt serieus ben en je niet wil bedriegen. Ik snap als je dit denkt. Mocht je toch dit vertrouwen hebben dan wil ik je graag leren kennen. Ik zoek naar sexcontact. Ik weet nog niet hoe vaak. Ik denk 1x per 2 weken. Ik heb mijn uiterlijke kenmerken zo goed mogelijk ingevuld zodat je toch enigszins een beeld krijgt van mij. Leeftijd maakt niet uit. Zolang je maar 18+ bent en ik val alleen op Nederlandse en licht getinte mannen.

Is op zoek naar

Man, Hetero, Afrikaans, Aziatisch, Blank, Midden-oosters, Latijns, 18-25, 26-35, 36-54

Getrouwdenzoekende's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Getrouwdenzoekende
Leeftijd:52
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Getrouwd
Haarkleur:Blond
Oogkleur:Blauw
Lengte:172 cm
Geschoren:Getrimt
Roker:Nee

Leden nu online in de chat te benaderen!

Vibo Ilse uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Vibo Ilse
Hallo ik ben Ilse heb een relatie die niet lekker loopt. Mijn vriend zie ik niet vaak we wonen apart en ik mis toch wel een man die echt voor me gaat. Lijkt het je leuk met mij in contact te komen laat het me weten.
PurmerendPurmerend, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 29
PrincessBelle uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
PrincessBelle
Misschien zie ik er niet slim en sexy uit maar ik zou je alles kunnen geven wat je nodig hebt , ik 24 jaar en nog maagd , nu vindt ik wel dat het tijd is om de juiste persoon te vinden om mij te ontmaagden , ben je maagd of niet contact me maar.
VolendamVolendam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 28 | Hetero
Behaarde kut uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Behaarde kut
Ik en mijn vriend hebben een open relatie en voor mij is het al wel weer een tijdje geleden dat ik een andere piemel heb gevoeld, dus wordt weer hoog tijd. Kan jij ontvangen en wil jij mij een keer stevig neuken in mijn kut en kont, dan moet je me ma...
PurmerendPurmerend, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 37 | Hetero
Sportygirl uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Sportygirl
Hallo lekkere sportieve opgewonden mannen. Ik ben Diana een hete jonge vrouw die op zoek is naar een sex maatje. Ben jij ook al langere tijd op zoek naar een sex maatje zonder verdere verplichtingen? Dan hebben wij elkaar nu gevonden.
AmstelveenAmstelveen, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 28
Isabellaaa uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Isabellaaa
Ik zal strikt, eerlijk en soms wel bot zijn als het gaat om het ontmoeten van een gepaste man. Ik heb in het verleden foute mannen gekend en dit wil ik ten alle kosten vermijden. Niet meteen de hoop op geven dat als je interesse hebt, dat je geen kan...
HuizenHuizen, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 35