person_pin Beschrijving

Dit is de eerste keer dat ik via internet op zoek ben naar een leuke jongen. Ik ben eigenlijk overal mijn lijntjes aan het uitgooien, tijdens het uitgaan in een club of bar, via vrienden en nu ook via het internet. Mijn vriendinnen hebben hier ook een profiel en 1 ervan heeft al een date gehad. Ze vond het zo leuk dat ze bleef slapen bij hem, ik weet niet of ik dat de eerste keer zou durven..maar als hij leuk is en mij opgewonden kan maken wie ben ik dan om nee te zeggen..Ok zoektocht kan beginnen! Meld je maar aan hoor!!!!

Is op zoek naar

Man, Hetero, 18-25, 26-35, 36-54

Cleopatra's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Cleopatra
Leeftijd:31
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Vrouw
Sexualiteit:Hetero
Relatie:Single
Haarkleur:Brunette
Geschoren:Ja
Roker:Ja

Tags

Oraal
Sex speeltjes
Lingerie
Anaal
Chic

Leden nu online in de chat te benaderen!

ikbenelkedaggeil345 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
ikbenelkedaggeil345
Ik droom er van, echt het is zo! Gewoon een keer dat slippertje, die heftige affaire, de spanning en het genot en ik weet dat het eigenlijk niet hoort, maar waarom altijd maar braaf me aan de regels houden? Soms is het ook spannend om iets te doen
BussumBussum, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 68 | Hetero
Om Lissa uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Om Lissa
Ik ben oma Lissa en ben 70 jaar oud , woon in Hoofddorp . Ik zou wel eens contact willen hebben men een man om intiem bezig te zijn met elkaar en ook wat op te bouwen , ik hoop wel dat iemand interesse in me heeft hoor want ik denk niet dat leeftij...
HoofddorpHoofddorp, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 74 | Hetero
Miertje uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Miertje
Eventjes kijken of hier iets leuks te vinden is. Ik ben Miranda 19 jaar oh en als je op lange meiden valt dan moet ik je teleurstellen, ik ben klein maar fijn hoor hihi.
De KwakelDe Kwakel, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 26 | Hetero
Cobalion uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Cobalion
Woon sinds 8 jaar in Nederland en ik merk nog altijd dat Nederland zo anders is dan waar ik vandaan kom. Toch is het zo dat deze 'open sexcultuur' me wel bevalt en ik zou daar graag eens wat meer aan gaan deelnemen! dus nu wil ik gaan genieten.
AmsterdamAmsterdam, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 30 | Hetero
Teagan- uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Teagan-
Niet direct op zoek naar mijn grote liefde maar sluit niets uit. Ik wil graag iemand leren kennen om lekker plezier mee te beleven en wat er dan van komt zien we wel toch?
's-Graveland's-Graveland, Noord-Hollandlocation_on
Vrouw | 40 | Hetero